Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Σάλος με τον gay Κολοκοτρώνη!

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει μια ανάρτηση στην προσωπική σελίδα στο Facebook του παρουσιαστή της εκπομπής «1821», Πέτρου Τατσόπουλου σχετικά με τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη.

Ο οπλαρχηγός και ήρωας των σχολικών μας χρόνων -και όχι μόνο- στο εν λόγω σχόλιο παρουσιάζεται ως gay.

«Εγινε μια τεράστια παραποίηση. Το καλαμπούρι παρουσιάστηκε ως δήλωσή μου από ακροδεξιές οργανώσεις, πρόκειται για αθλιότητα», δήλωσε στην «Espresso» ο παρουσιαστής του ιστορικού ντοκιμαντέρ που προβάλλεται από τον ΣΚΑΪ και έχει θέμα την Επανάσταση του 1821.

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα με τη σειρά. Στην προσωπική σελίδα του δημοσιογράφου και συγγραφέα στο Facebook έγινε ανάρτηση από φίλο του που αναφερόταν όχι στα κατορθώματα του οπλαρχηγού, αλλά στις προσωπικές επιλογές του.

Ο Πέτρος Τατσόπουλος απάντησε -πάντα αστειευόμενος, όπως ο ίδιος λέει- γράφοντας μεταξύ άλλων πως «δεν ήταν γκόμενος, είχαν αρραβωνιαστεί». «Ηταν ένα καλαμπούρι που μεταδόθηκε ως δήλωσή μου. Είναι επικίνδυνοι αυτοί που μεταδίδουν τέτοια πράγματα. Είναι δυνατόν να είμαι παρουσιαστής του “1821” και να κάνω τέτοιες δηλώσεις;» μας είπε ο Πέτρος Τατσόπουλος μετά τον σάλο που προκλήθηκε στο Διαδίκτυο.

Ωστόσο, πέρα από τις αντιδράσεις που προκάλεσε η μεμονωμένη ανάρτηση στο Facebook του κ. Τατσόπουλου, υπήρξαν και αντιδράσεις για το ίδιο ντοκιμαντέρ του ΣΚΑΪ, «1821». Οι βουλευτές του ΛΑΟΣ Αθανάσιος Πλεύρης και Αδωνις Γεωργιάδης κατέθεσαν ερώτηση στον υπουργό Πολιτισμού σχετικά με το αν προτίθεται η ΕΡΤ να δημιουργήσει ένα ντοκιμαντέρ για την Επανάσταση του 1821 ώστε να αποκατασταθεί η «ιστορική αλήθεια», όπως χαρακτηριστικά γράφουν.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην πρεμιέρα του το ντοκιμαντέρ έφερε την… επανάσταση για τον ΣΚΑΪ, που κατάφερε να μπει δυναμικά στη μάχη της τηλεθέασης. Η σειρά «1821» σημείωσε υψηλά ποσοστά τηλεθέασης για το κανάλι του Φαλήρου, αφού έκανε μέσο όρο 16,1% στο σύνολο, ενώ και προχθές το βράδυ έφτασε το 12,5%.

Espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου