Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Πάγκαλος προς Αργύρη: "Ο κύριος αυτός να σηκωθεί να φύγει"

Άστραψε και βρόντηξε ο Θόδωρος Πάγκαλος κατά του Βαγγέλη Αργύρη με αφορμή τα όσα είπε ο πρόεδρος της Επιτροπής «Πόθεν Έσχες» για έντεκα  βουλευτές που παρουσίασαν μειωμένες καταθέσεις από 100 έως 400 χιλιάδες ευρώ.


«Πρέπει ο κύριος αυτός να σηκωθεί να φύγει. Δεν μπορώ να έχω καμία σχέση μαζί του» είπε ο κ. Πάγκαλος,μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM.

Χαρακτήρισε μάλιστα απαράδεκτη την παρουσία του κ. Αργύρη στο Προεδρείο της Βουλής και πρόσθεσε: «Προκάλεσε ένα τερατώδες ζήτημα εις βάρος μου και εις βάρος άλλων συναδέλφων».

Έφτασε μάλιστα στο σημείο ακόμα και να απειλήσει τον «ομόσταυλό» του βουλευτή τονίζοντας: «Το ότι επιμένει σημαίνει ότι ο άνθρωπος δεν έχει συνείδηση ούτε τι είναι, ούτε πού βρίσκεται. Κι αν νομίζει ότι θα περάσει έτσι αυτό, κάνει πολύ μεγάλο λάθος. Υπάρχουν και όρια. Πρέπει να προστατεύσουμε τα ατομικά μας δικαιώματα ως Έλληνες πολίτες».

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης έκανε όμως και προτάσεις για να γίνει ουσιαστικότερος ο έλεγχος «πόθεν έσχες» και ζήτησε τη σύσταση διακομματικής επιτροπής που θα ελέγχει τις δηλώσεις «όσων γίνονται πλουσιότεροι».


Star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου