Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Κομμάτιασε με πριόνι την εννιάχρονη που πρόσεχε

Σοκ στην αμερικανική αλλά και τη διεθνή κοινή γνώμη προκαλεί το αποτρόπαιο έγκλημα με θύμα εννιάχρονο κορίτσι, που κατακρεουργήθηκε από τον άνδρα ο οποίος είχε αναλάβει να το προσέχει. 


Δράστης ο 39χρονος Μάικλ Πλούμαντορ, ο οποίος παραδέχθηκε ότι χτύπησε μέχρι θανάτου τη μικρή Αλιάνα με ένα τούβλο, την περασμένη Παρασκευή. Στη συνέχεια μετέφερε το άψυχο σώμα της μέσα στο τροχόσπιτό του, το τύλιξε σε σακούλες σκουπιδιών και το έβαλε σε καταψύκτη.

Τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου έκοψε με πριόνι τα χέρια, τα πόδια και το κεφάλι της μικρής και πέταξε τον κορμό της στα σκουπίδια. Τις πρώτες ώρες που η Αλιάνα είχε εξαφανιστεί, ο Πλούμαντορ υποδυόταν ότι δεν ήξερε τίποτα για την τύχη της και μιλούσε στα μέσα ενημέρωσης, ενώ ανατριχίλα προκαλούν οι φωτογραφίες της μικρής και των αδελφών της, τις οποίες είχε ανεβάσει στο Facebook.

Η άτυχη Αλιάνα Σούντερς και οι δύο αδερφές της βρίσκονταν στην Ιντιάνα, όπου είχαν μετακομίσει με τη μητέρα τους, σε ένα πάρκο με τροχόσπιτα, προκειμένου η τελευταία να βοηθάει τον πατέρα της που ήταν στα τελικά στάδια εμφυσήματος. Η απόφαση της μητέρας, Τάρα, να εμπιστευτεί το κριτήριο του πατέρα της, που είχε καταδικαστεί για σεξουαλικά εγκλήματα και να αφήσει τα παιδιά της στον Πλούμαντορ, που είχε επίσης πολύ επιβαρημένο ποινικό μητρώο, αποδείχτηκε τραγική.

Η μητέρα, που τελικά έχασε τον πατέρα της στις αρχές του μήνα, είχε αρρωστήσει με γρίπη, γι' αυτό και είχε δώσει τα παιδιά στον δράστη, ώστε να τα προσέχει. Ακόμα μεγαλύτερο σοκ προκαλεί η αποκάλυψη ότι στο πάρκο όπου είχε στήσει το τροχόσπιτο έμεναν επίσης άτομα με βεβαρημένο παρελθόν σεξουαλικών εγκλημάτων.

Ωστόσο, η μητέρα πίστεψε τον πατέρα της, που την είχε διαβεβαιώσει πως τα παιδιά της θα ήταν ασφαλή στα χέρια του δράστη. Οσο για τα κίνητρα του εγκλήματος, ο σερίφης που είναι επικεφαλής της έρευνας δήλωσε ότι είναι γνωστά στις αρχές, ωστόσο αρνήθηκε να τα αποκαλύψει.
Espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου