Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Χρυσαυγίτες μοίρασαν τρόφιμα μόνο σε Έλληνες!

Λαϊκή αγορά θύμιζε χθες βράδυ ο σταθμός Λαρίσης… Περαστικοί, ταξιδιώτες και κάτοικοι της περιοχής είχαν κατακλύσει το δρόμο που οι Χρυσαυγίτες είχαν γεμίσει με τρόφιμα, τα οποία και διένειμαν δωρεάν!! 
Άποροι, άνεργοι και πολύτεκνοι έλληνες που είχαν ενημερωθεί για τη σχετική δράση των Χρυσαυγιτών έσπευσαν προκειμένου να προμηθευτούν δωρεάν τρόφιμα. Έτσι όσοι δεν έπαιρναν το τρένο, έπαιρναν τσάντες και σακούλες γεμάτες με παιδικές τροφές, ζυμαρικά, χυμούς, γάλατα, αλεύρι, λάδι, πατάτες, αρκεί να είχαν μαζί τους ταυτότητα και σχετικά αποδεικτικά έγγραφα (κάρτα ανέργου - πολυτέκνου), και την ειδική κάρτα από την γραμματεία της Χρυσής Αυγής.

"Χιλιάδες συμπατριώτες μας με οργάνωση και τάξη, έχοντας μαζί τους ταυτότητα και τα σχετικά αποδεικτικά έγγραφα (κάρτα ανέργου - πολυτέκνου), παρέλαβαν μια ειδική κάρτα από την γραμματεία της Χρυσής Αυγής και στην συνέχεια εφοδιάστηκαν ΔΩΡΕΑΝ με ένα πακέτο τροφίμων (παιδικές τροφές, ζυμαρικά, χυμούς, γάλατα, αλεύρι, λάδι, πατάτες, κτλ)", γράφει σε σχετική ανακοίνωση του το κόμμα.

Η διανομή αν και ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 19:30, τελικά ξεκίνησε με μισή ώρα καθυστέρηση λόγω του πλήθους κόσμου που είχε συγκεντρωθεί και ολοκληρώθηκε μετά τις 21:00 το βράδυ!

Δείτε το σχετικό βίντεο




Star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου