Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Ξεπουλάνε και το Σταφυλίδη τα λαμόγια της προδοτικής διοίκησης για να πληρώσουνε την εφορία και να γλιτώσουνε τις περιουσίες τους.



Αντί να κοιτάξουνε να φτιάξουνε ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει και θα ξαναφέρει τον ΠΑΟΚ ψηλά, τα προδοτικά λαμόγια που διοικούνε τον ΠΑΟΚ, μετά το ξεπούλημα του Βιεϊρίνια για πενταροδεκάρες, ξεπουλάνε τώρα και το Σταφυλίδη, προκειμένου να πληρώσουνε με τα λεφτά κι αυτής της περίπτωσης, μετά δηλκαδή του Πορτογάλου, την εφορία, και να γλιτώσουνε τις περιουσίες τους, που είναι δεσμευμένες για τα φέσια που οι ίδιοι έχουνε βάλει κατά δεκάδες εκατομμύρια, θηλιά στο λαιμό του ΠΑΟΚ.
Η Λεβερκούζεν κατέθεσε όπως λέει η ΠΑΕ, πρόταση απόκτησης του Σταφυλίδη με 1,5 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που είναι η ρήτρα του αθλητή στο συμβόλαιό του και  η οποία έγινε αποδεκτή μετά βαΐων και κλάδων από τον παριστάνων τον πρόεδρο, Ζήση Βρύζα.

Αυτό έλλειπε άλλωστε, να μην την κάνει δεκτή ο οπαδός του Ολυμπιακού, έμμισθος πρόεδρος στον ΠΑΟΚ για εφτά χιλιάδες ευρώ το μήνα, που δέχτηκε να πάει σε αυτό το πόστο ώστε να εξυπηρετήσει τα προσωπικά του συμφέροντα και όχι βέβια, αυτά της ομάδας.

Αυτό έλλειπε να έχει φροντίσει ο γκασμάς στο μυαλό, που παριστάνει τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ, μετά τις εμφανίσεις του Σταφυλίδη στο Γιούρο Κ-19 και την επιλογή του στην καλύτερη δεκάδα, ώστε να αυξήσει το συμβολαιο και τη ρήτρα του παίκτη. Ο άνθρωπος, τα προσωπικά του συμφέροντα υπηρετεί. Δεν τον νοιάζει ο ΠΑΟΚ...

Η Λεβερκούζεν αφήνει τον παίκτη για μια χρονιά ακόμα στο Δικέφαλο, κι επίσης προσφέρει ποσοστό μεταπώλησης 10% στο δικέφαλο, κάτι που άμα θέλουμε το πιστεύουμε γιατί δεν τους εμπιστευόμαστε και λέμε ότι είναι ψεύτες, μέχρι να μας δείξουνε τα σχετικά χαρτιά.

Στο μεταξύ, ο παίκτης που καθόλου δεν ήθελε να φύγει από την ομάδα το... ΠΑΟΚτσάκι (!!) είναι καθ΄ οδόν για τη Γερμανία μαζί με τον πατέρα του που όοοοοολως τυχαίως βρέθηκε ο άνθρωπος στην Ολλανδία, ώστε να υπογράψει το συμβόλαιο συνεργασίας με τους Γερμανούς!!

Δράστης και της υπόθεσης αυτής και πάλι ο μάνατζερ Πολ Κουτσολιάκος, που ασχολήθηκε εντελώς ξεκάρφωτα και με την υπόθεση Βιείρίνια, μαζί με τον Τσάρτα της ΑΕΚ. Αν μιλάμε δηλαδή για διαπλοκή...

Άλλες φορές, μια τέτοια είδηση θα είχε συγκεντρώσει ήδη δέκα χιλιάδες κόσμου έξω από την Τούμπα που θα έριχναν στο πι και φι, την προδοτική διοίκηση. Τώρα, κοιμούνται…


Ξυπνάτε Βόδια, ξυπνάτε...



baladoros.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου