Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Συνελήφθη ο Αρβανιτίδης!



Ο ισχυρός άνδρας της "Βασίλισσας του Βορρά", ο οποίος είναι κάτοχος μεγάλης αλυσίδας σούπερ μάρκετ στη Βόρεια Ελλάδα, συνελήφθη για την παραλαβή απομιμητικών προϊόντων απορρυπαντικών που παρασκευάζονταν σε αποθήκη στο Λάκκωμα Χαλκιδικής.

"Εντοπίστηκε αποθήκη στο Λάκκωμα Χαλκιδικής όπου κατασκευάζονταν απομιμητικά προϊόντα απορρυπαντικών και μεταπωλούνταν σε υποκαταστήματα σουπερμάρκετ. Συνελήφθησαν 45χρονος ημεδαπός και ο 52χρονος ιδιοκτήτης σούπερ μάρκετ" αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της αστυνομίας, η οποία φωτογραφίζει τον Αρβανιτίδη.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ


Ολόκληρη επιχείρηση παραγωγής και διακίνησης μαϊμού απορρυπαντικών και καλλυντικων είχε στήσει 45χρονος στο Λάκκωμα Χαλκιδικής, ο οποίος μάλιστα διοχέτευε τα προϊόντα του σε γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ!

Ο 45χρονος ιδιοκτήτης αποθηκών στην περιοχή του Λακκώματος συνελήφθη κι όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, στις αποθήκες του βρέθηκαν πάνω από 4.460 φιάλες μαϊμού απορρυπαντικών, περισσότερες από 22.000 φιάλες καλλυντικών, καθώς και μηχανολογικός εξοπλισμός, μέσω του οποίου εμφυάλωνε τα υγρά που παρήγαγε.

Στον ίδιο χώρο οι αστυνομικοί εντόπισαν επιπλέον 630 μπουκάλια με κρεμοσάπουνο, όπως και πάνω από 20.000 κομμάτια με παιδικό τζελ και αφρό για τα μαλλιά, αλλά και 468 άδεια μπουκάλια απορρυπαντικού όπως και είκοσι γεμάτα. Για όλα αυτά τα προϊόντα γίνεται έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί η γνησιότητα τους, ενώ αναμένονται εκπρόσωποι όλων των εταιριών, που φέρεται να θίγονται, προκειμένου να ελέγξουν και αυτοί τα προϊόντα, που εντοπίστηκαν.

Σύμφωνα με το thestival.gr, τις αποθήκες εκμεταλλευόταν 52χρονος ιδιοκτήτης γνωστού σουπερ μάρκετ της Βόρειας Ελλάδας, ο οποίος και πουλούσε τα μαϊμού προϊόντα στα υποκαταστήματά του. Σε βάρος και των δύο αντρών σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση των νόμων περί σημάτων, περί αθέιτου αναταγωνισμού και περί πλαστογραφίας.

Τα διαφυγόντα κέρδη μόνο για τις 4.460 φιάλες των μαϊμού απορρυπαντικών υπολογίζονται στις 62.000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου