Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Σήμερα ο Α' ημιτελικός της Eurovision- Οι 7 πιο προκλητικές διαγωνιζόμενες [εικόνες]


Στις δέκα η ώρα το βράδυ ξεκινάει ο πρώτος ημιτελικός της 58ης Eurovision με τη Δέσποινα Ολυμπίου να βάζει τα δυνατά της προκειμένου να προκριθεί η Κύπρος στον τελικό. Απέναντί της το απόλυτο φαβορί, η Δανέζα Εμελιε ντε Φόρεστ και οι -αγαπημένες του αντρικού κοινού- εκπρόσωποι από Σερβία, Ουκρανία και Λευκορωσία.

Ενα βίντεο με πλάνα από διάφορες χώρες (μεταξύ των οποίων και από τη Μύκονο) θα ντύσει το Euphoria, το περσινό νικητήριο τραγούδι με το οποίο θα ξεκινήσει η φετινή διοργάνωση. Ενώ στη συνέχεια οι εκπρόσωποι από τις 16 χώρες (που διεκδικούν τις δέκα θέσεις του τελικού) θα βγουν στη σκηνή.
Η Δέσποινα Ολυμπίου ως εκπρόσωπος της Κύπρου θα εμφανιστεί λίγο πριν από το τέλος, αφού είναι 14η στην σειρά.
Αφού δηλαδή θα έχει προηγηθεί η εμφάνιση της γαλαζοαίματης 20χρονης Δανέζας Εμελιε ντε Φόρεστ (είναι δισέγγονη της βασίλισσας Βικτορίας της Μεγάλης Βρετανίας) που θεωρείται από πολλούς ως το φαβορί. Τόσο λόγω φωνής, όσο και λόγω εμφάνισης.
Επίσης αγαπημένη του αντρικού κοινού είναι και η -7η στην σειρά- Ζλάτα Ογκνεβιτς που εκπροσωπεί την Ουκρανία. Κόρη στρατιωτικού που έχει βραβευτεί ως η καλύτερη φωνή της χώρας της.
Ενώ πριν από την Κύπρο (11η) εμφανίζεται και η Αλιόνα Λανσκάγα από τη Λευκορωσία που, μέσα σε οχτώ χρόνια, έχει εξελιχθεί στη σημαντικότερη σταρ της χώρας της.
Όσον αφορά για την πιο προκλητική παρουσία της βραδιάς αυτή δεν είναι άλλη από το girl group από τη Σερβία ονόματι Moje 3 με το οποίο ολοκληρώνεται η βραδιά.
H Ελλάδα θα εμφανιστεί στο 2ο ημιτελικό που λαμβάνει χώρα την Πέμπτη.
Εκεί που το αντρικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να δει τις άλλες τρεις τραγουδίστριες που θεωρούνται ως πιο ποθητές. Συγκεκριμένα τη Φινλανδή Κρίστα Σίεγκριντς (σ.σ. Αυτή που σκοπεύει να φιλήσει μια χορεύτριά της).
Καθώς επίσης την 32χρονη Γερμανίδα Νάταλι Χόρλερ, που πολλοί θεωρούν ότι θα μπορούσε άνετα να κάνει καριέρα μοντέλου (και η οποία δεν έχει διστάσει να κάνει φωτογράφηση στο Playboy).
Και, τέλος, τη Νορβηγίδα Μάργκαρετ Μπέργκερ (με το ενισχυμένο μπούστο) που θεωρείται και το φαβορί του β' ημιτελικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου