Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

Μιρέλα Μανιάνι-Γιάννης Γιαννούλης: Τίτλοι τέλους στον γάμο των αθλητών



Ένας ακόμη χωρισμός ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Μετά από πέντε χρόνια ευτυχίας, οι δυο αθλητές αποφάσισαν να πάρουν χωριστούς δρόμους.




Ο λόγος για την Μιρέλα Μανιάνι και τον Γιάννη Γιαννούλη. Το επιβεβαιώνει η ίδια η αργυρή ολυμπιονίκης του ακοντισμού, ενώ τονίζει ότι προτεραιότητα στη ζωή της έχει η κόρη της.
«Ναι, έχουμε χωρίσει με τον Γιάννη. Για μένα προτεραιότητα είναι η κόρη μου».


Τον τελευταίο χρόνο, το ζευγάρι φέρεται να αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα, ενώ οι λόγοι που οδηγήθηκε, τελικά, στον χωρισμό δεν έχουν γίνει γνωστοί.

Η Ολυμπιονίκης Μιρέλα Μανιάνη, το τελευταίο διάστημα έκανε επιχειρηματικά ανοίγματα, αφού μετά το πρακτορείο ΠΡΟΠΟ που είχε ανοίξει πέρυσι με τον σύζυγό της, πρώην μπασκετμπολίστα, Γιάννη Γιαννούλη, η πρώην ακοντίστρια έκανε ακόμα ένα επιχειρηματικό βήμα ανοίγοντας ένα κατάστημα με accessories στην περιοχή του Αμαρουσίου. Μάλιστα το κατάστημα, το οποίο είναι ακριβώς δίπλα στο πρακτορείο, φέρει και το όνομα της.

Σήμα κατατεθέν και λογότυπο του καταστήματος είναι ένα χρυσό δάφνινο στεφάνι, το οποίο παραπέμπει στα χρόνια του αθλητισμού, ενώ μέσα στο κατάστημα δεσπόζει μια φωτογραφία της πρώην αθλήτριας, προκειμένου να τραβά την προσοχή των περαστικών.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου