Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

Θεσσαλονίκη: Έδωσαν στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες του άντρα που έγινε εφιάλτης για 22 άτομα - Διαβάστε τι έκανε μέσα σε 4 μήνες!



Ο 44χρονος συνελήφθη και το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται - Δείτε τιςφωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα...





Ο 44χρονος κατά το χρονικό διάστημα από 25-04-2014 έως 23-08-2014 προσέγγισε τουλάχιστον 22 ηλικιωμένα άτομα, στα οποία συστήνονταν ως οικογενειακό τους πρόσωπο και προσποιούμενος τον τραπεζικό υπάλληλο τους αποσπούσε χρηματικά ποσά.

Επιπλέον, σε αρκετές περιπτώσεις αφαιρούσε χρήματα χρησιμοποιώντας σωματική ή ψυχολογική βία σε βάρος των θυμάτων, από τα οποία απέσπασε το συνολικό χρηματικό ποσό των 67.740 ευρώ. Πρόκειται για τον Σωτηριάδη Γεώργιο του Σάββα, γεν. 28-01-1970, στη Γερμανία. 
ΦΩΤΟ από astynomia.gr
ΦΩΤΟ από astynomia.gr

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας ενός μήνα, σύμφωνα με τη σχετική εισαγγελική διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου. 

Έτσι, θα καταστεί δυνατό για όσους παθόντες έχουν υποστεί βλάβη από παρόμοιες πράξεις, να προσφύγουν στις Αρμόδιες Αρχές προκειμένου να διερευνηθεί η συμμετοχή του 44χρονου σ’ αυτές.
ΦΩΤΟ από astynomia.gr
ΦΩΤΟ από astynomia.gr

Για παροχή οποιασδήποτε πληροφορίας, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης στο τηλέφωνο 2310-388349 ή με τα κατά τόπους Τμήματα Ασφαλείας. Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της συνομιλίας.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου