Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

Νταϊάνα σε Καμίλα: Έχω στείλει να σε σκοτώσουν! Είναι έξω από το σπίτι σου - Νέο βιβλίο σοκάρει τη Βρετανία !



Απίστευτες αποκαλύψεις για τη συμπεριφορά της πριγκίπισσας Νταϊάνα το διάστημα που ακολούθησε το διαζύγιό της με τον πρίγκιπα Κάρολο φέρνει στο φως βιβλίο για τον γιο της, πρίγκιπα Χάρι. 




Η Νταϊάνα δεν δίσταζε να απειλεί την Καμίλα, τη γυναίκα που πάντα αποκαλούσε το τρίτο πρόσωπο στο γάμο της με τον Κάρολο. Πάντα αργά το βράδυ, όταν εκείνη ήταν μόνη στο εξοχικό της και να την απειλεί λέγοντας πως έχει στείλει να τη σκοτώσουν.





Η περίοδος του διαζυγίου του Κάρολου και της Νταϊάνας ήταν εξαιρετικά δύσκολη για τα δυο αγόρια του ζευγαριού, τον Γουίλιαμ και τον Χάρι. Οι αποκαλύψεις για τις εξωσυζυγικές σχέσεις των γονιών τους και το πρόβλημα βουλιμίας της Νταϊάνας ήταν ήδη βαρύ φορτίο για τους δυο ανήλικους πρίγκιπες. 
Καθώς η Νταϊάνα είχε το ένα συναισθηματικό ξέσπασμα μετά το άλλο, τα οποία ήταν συνήθως πρωτοσέλιδα στον διεθνή Τύπο, περίμενε από τον Χάρι να την παρηγορήσει

Μπορεί η Νταϊάνα να πίστευε πως το παλάτι είχε ενορχηστρώσει εκστρατεία για να τη δυσφημίσουν στα παιδιά της, ο Κάρολος είχε δώσει εντολή στο προσωπικό να μην πει τίποτα αρνητικό στους πρίγκιπες για τη μητέρα τους. Σύμφωνα με το βιβλίο, είχε κάνει σαφές πως εκείνη θα ήταν πάντα η μητέρα των παιδιών του. 

Όμως εκείνη έβλεπε παντού συνωμοσίες και έστελνε ανώνυμα μηνύματα σε πολλούς ανθρώπους, όπως ο ιδιαίτερος γραμματέας της Πάτρικ Τζέφσον και στην 28χρονη Τίγκι Λετζ Μπερκ, την οποία είχε προσλάβει ο Κάρολος ως νταντά των παιδιών. 





Φυσικά, δεν την είχε γλιτώσει η... "πέτρα του σκανδάλου", Καμίλα, η γυναίκα που πάντα αγαπούσε ο Κάρολος. 

Η Νταϊάνα τηλεφωνούσε στην ερωμένη του άνδρα της, πάντα αργά τη νύχτα όταν η Καμίλα ήταν μόνη στο απομονωμένο σπίτι της στην εξοχή. «Έχω στείλει να σε σκοτώσουν. Είναι στον κήπο σου. Κοίτα από το παράθυρο, τους βλέπεις;», της έλεγε. 

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο βιβλίο για τη ζωή του πρίγκιπα Χάρι, τα προβλήματα με τη βουλιμία της Νταϊάνας ξεκίνησαν μια εβδομάδα αφού ο Κάρολος της έκανε πρόταση γάμου. 
Η Νταϊάνα αγαπούσε όσο τίποτα τους γιους της. Αλλά ήθελε κι εκείνοι να την αγαπούν όσο κανέναν άλλο. Το ίδιο απαιτούσε και από τον Κάρολο

Το βιβλίο περιγράφει την Νταϊάνα σαν μια γυναίκα που πίστευε πως όλοι ήθελαν το κακό της και τον Κάρολο σαν εκείνον που έκανε τα πάντα για να τη σώσει από τον εαυτό της. 

Ήταν πεπεισμένη ότι οι φίλοι του συνωμοτούσαν εναντίον της και δεν ήθελε κανέναν από το παρελθόν του Κάρολου να είναι κοντά του. Ούτε καν τον σκύλο του, ένα Λαμπραντόρ, το Χάρβεϊ. 




Λέγεται πως η απόφαση της Νταϊάνα να απολύσει τη νταντά του Γουίλιαμ, Μπάρμπαρα Μπάρνες στο κρεββάτι της οποίας σκαρφάλωνε κάθε πρωί ο μικρός πρίγκιπας, τον πλήγωσε και άλλαξε τη συμπεριφορά του. Μέχρι τότε ο Γουίλιαμ ήταν ο ζωηρός και ο Χάρι ο ήσυχος. Η Νταϊάνα απέλυσε τη νταντά, την οποία η ίδια είχε προσλάβει, γιατί την έβλεπε σαν απειλή! 

Το βιβλίο της Πένι Τζούνορ με τίτλο "Πρίγκιπας Χάρι, Αδερφός, Στρατιώτης, Γιος" θα κυκλοφορήσει την Πέμπτη



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου