Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Η αμίμητη φάρσα του Γιώργου Μητσικώστα στον Γιάννη Μπουτάρη και η αντίδραση του δημάρχου - Δείτε φωτό και βίντεο!



Λίγες ώρες μετά τη φάρσα που θα δείτε, ο Γιάννης Μπουτάρης εξέπληξε τους πάντες κατά τη διάρκεια ενός πάρτι - Η σχετική του φωτογραφία κάνει το γύρο των social media...



Η φάρσα έγινε από τον αέρα της τηλεοπτικής εκπομπής του Γιώργου Μητσικώστας στο Έψιλον και η αντίδραση του δημάρχου ήρθε λίγες ώρες αργότερα. Ο δημοφιλής ηθοποιός τηλεφώνησε στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης και υποδύθηκε τον Λευτέρη Παπαδόπουλο αλλά και τον Γιώργο Νταλάρα.

Οι δυο δημιουργοί υποτίθεται ότι πρότειναν στον κ. Μπουτάρη να αναβιώσουν το Φεστιβάλ Τραγουδιού Θεσσαλονίκης, με τραγουδιστές όπως η Πάολα και η Θέλξη, ενώ ο δήμαρχος εμφανίστηκε ιδιαίτερα θετικός στις προτάσεις χωρίς να αντιληφθεί ότι επρόκειτο για φάρσα...



«Την έφαγα την πλάκα. Δεν κατάλαβα ότι ήταν φάρσα. Τους έκανε ίδιους ο Μητσικώστας», είπε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος της πόλης, όταν κατάλαβε πως επρόκειτο για φάρσα. Πρόσθεσε δε ότι δεν του πέρασε από το μυαλό ότι επρόκειτο για φάρσα καθώς πέρυσι, ο ίδιος είχε κάνει στην πραγματικότητα μια κουβέντα για το Φεστιβάλ Τραγουδιού με τον Λευτέρη Παπαδόπουλο.
Ο Γιάννης Μπουτάρης σε ρόλο DJ
Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης έχει δείξει ότι δε... μασάει στις προκλήσεις! Σε πάρτι που έγινε στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του 55ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης στο λιμάνι τους άφησε όλους άφωνους όταν κατέβασε τον DJ από τη θέση του και ανέβηκε ο ίδιος στα decks για να παίξει την αγαπημένη του μουσική. 
ΦΩΤΟ από seleo.gr - Taifer Miam Miam
ΦΩΤΟ από seleo.gr - Taifer Miam Miam

Ο ίδιος έδειχνε να το απολαμβάνει καθώς όπως λέει ο ίδιος στους συνεργάτες του η καλύτερη ώρα της ημέρας γι' αυτόν είναι όταν τελειώνει τις υποχρεώσεις του ως δήμαρχος!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου