Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Αναστάτωση στη Θεσσαλονίκη: Διαδοχικές εκρήξεις μηχανισμών με γκαζάκια σε πολυκατοικίες



Δύο διαδοχικές εκρήξεις με αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς -γκαζάκια αναστάτωσαν το βράδυ της Κυριακής τη Θεσσαλονίκη.



Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το seleo.gr, λίγο μετά τις 10 το βράδυ στην Τούμπα, σημειώθηκε έκρηξη σε ισόγφειο πολυκατοικίας επί της οδού Ευτυχίδη, από την οποία προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές. Λίγα λεπτά αργότερα ακολούθησε δεύτερη έκρηξη σε είσοδο πολυκατοικίας στην οδό Α. Τρανού στις Συκιές.

Στα σημεία έσπευσαν άνδρες της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής.



Μέσα σε διάστημα δέκα λεπτών σημειώθηκαν δύο εμπρηστικές επιθέσεις με γκαζάκια σε εισόδους οικοδομών -αντιστοίχως- στις περιοχές της Τούμπας και των Συκεών Θεσσαλονίκης.

Ο πρώτος εμπρηστικός μηχανισμός εξερράγη στις 21.55, χθες το βράδυ (02-11-2014), στην οδό Ευτυχίδου 24 στην Τούμπα, ενώ δέκα λεπτά αργότερα εξερράγη ο δεύτερος μηχανισμός επί της οδού Αντωνίου Τρανού 31 Α στις Συκιές.

Από τις -μικρής ισχύος- εκρήξεις προκλήθηκαν περιορισμένης έκτασης ζημιές στις εισόδους των οικοδομών, ενώ οι φωτιές που ξέσπασαν και στις δύο περιπτώσεις σβήστηκαν από ενοίκους. Τα δύο περιστατικά ερευνώνται από την αστυνομία που συνεχίζει τις έρευνες...





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου